» » Aterizare de urgenţă la Reykjavik; la bordul unei aeronave Aeroflot s-ar afla cinci valize cu explozibili



O aeronavă de pasageri de pe ruta transatlantică New-York-Moscova a efectuat joi o aterizare forţată în Islanda din cauza unui mesaj anonim care a înştiinţat autorităţile americane cu privire la existenţa unor explozibili la bordul aparatului de zbor, transmite Interfax.

'Aeronava companiei Aeroflot efectua un zbor New-York-Moscova, când la un moment dat cineva a sunat şi a înştiinţat autorităţile americane că la bordul aparatului rusesc s-ar afla cinci valize cu explozibili, ce vor fi detonate imediat la aterizarea pe aeroportul din Moscova', a declarat un responsabil rus din domeniul aviaţiei civile, adăugând că, în virtutea acestui mesaj, s-a decis ca avionul să aterizeze pe un aeroport din Islanda. 

Conform Interfax, aeronava rusă a aterizat fără probleme pe aeroportul din Reykjavik, iar toţi pasagerii au fost evacuaţi în condiţii de siguranţă. 

În prezent, o echipă de genişti islandezi efectuează verificări la bordul aparatului de zbor rusesc. 

Până în acest moment, compania aeriană Aeroflot, cu sediul la Moscova, nu a făcut niciun comentariu cu privire la acest incident. 

Joi dimineaţă, un apel telefonic anonim a pus în alertă forţele de securitate de pe aeroportul Voronej (sud-estul Rusiei). Un individ necunoscut înştiinţase că o bombă a fost plasată la zborul Voronej-Domodedovo (Moscova). O echipă specială, cu câini special dresaţi, se află în căutarea dispozitivului exploziv, conform Interfax. AGERPRES

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO