» » Week-end-ul “sinucigasilor” la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau

Mai multi cetateni din judetul Bacau, de toate virstele si categoriile sociale, atit din mediul rural, cit si din mediul urban au ajuns, la sfirsitul saptaminii trecute, in atentia cadrelor medicale din Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, dar si a Inspectoratului de Politie al Judetului dupa ce, prin diferite metode si din diferite motive, ar fi incercat sa-si puna capat zilelor. Un astfel de caz este ce al unui barbat fara adapost, beat si suparat pe iubita lui, care s-a taiat la git cu o lama de barbierit. Scena s-a petrecut duminica seara, in Piata Sud din municipiul Bacau.
Concubina barbatului a sunat la 112 si a reclamat ca barbatul si-a taiat gitul si are nevoie de ingrijiri medicale. O patrula de politie s-a prezentat la fata locului si l-au legitimat pe Constantin G. care avea o plaga taiata in partea dreapta a gitului. Acesta a fost preluat de o ambulanta si transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean (SJU) Bacau, unde a fost diagnosticat cu “plaga prin agresiune”, fara a-i fi pusa viata in pericol. Pacientul a fost internat ulterior la sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Bacau. Intre timp, politistii au stat de vorba cu concubina barbatului si au aflat ca acesta si-a taiat gitul in urma unor neintelegeri “in cuplu”.
Dragos Catalin S., de 22 de ani, tot din Bacau a ajuns si el, la sfirsitul saptaminii trecute, la Psihiatrie unde a ramas internat cu diagnosticul de “tentativa de autoliza”, dupa ce, din motive numai de el stiute, si-a facut crestaturi pe corp. Coleg de “salon” cu cei doi a ajuns si C-tin C. de 40 de ani, dupa ce s-a taiat singur la un cot, dorind sa-si faca astfel, rau. Ambii pacienti erau si intr-o avansata stare de ebrietate. Rindul “sinucigasilor” a fost intarit de o femeie din Huruiesti, judetul Bacau, Mariana M., care a ingerat continutul mai multor fiole dintr-un medicament analgezic.
Autoritatile sanitare sint in garda avind in vedere ca, potrivit statisticilor, in perioada de primavara, rata sinuciderilor este mai ridicata decit in alte perioade ale anului. (R. Ionescu, M. Rotaru)

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO