» » Reţea de hoţi „rurali“ la Bacău: au furat din două case "marfă" de 20.000 de euro

Unul dintre păgubiţi arată pe unde au intrat hoţii în casăAgenţii Poliţiei Rurale Bacău au descins ieri în locuinţele a 19 suspecţi de furt domiciliaţi în comunele băcăuane Nicolae Bălcescu, Luizi Călugăra şi Mărgineni. Au găsit zeci de obiecte sustrase din locuinţe şi societăţi comerciale.
În urma acţiunii întreprinse de Poliţia Rurală Bacău au fost reţinute 21 de persoane, suspectate că au pus pe picioare o reţea de hoţi din locuinţe şi societăţi comerciale. Oamenii legii au stabilit că opt persoane, cu vârste cuprinse între 11 şi 28 de ani, au dat mai multe spargeri în locuinţe sau sediile unor societăţi comerciale din comunele Nicolae Bălcescu, Luizi Călugăra şi Mărgineni. Acţionau independent sau împreună.Numai din două imobile au furat bunuri în valoare de 20.000 de euro. Valoarea totală a bunurilor furate şi din celelalte locaţii depăşeşte 25.000 de euro. Poliţiştii spun că au reuşit să recupereze 70% din prejudiciul total creat. "Poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea cercetărilor mai multe obiecte de mobilier, lenjerii, instalaţii sanitare, seturi veselă şi tacâmuri, aparatură electronică, scule electrice, truse de chei mecanice, cablurile din cupru ale instalaţiei electrice, prize, întrerupătoare, componente ale unor utilaje folosite în activitatea de tâmplărie, plase de gard şi ţevi metalice, care au fost sustrase din cele două imobile", se arată în comunicatul remis de Poliţia Rurală Bacău.

http://www.adevarul.ro/locale/bacau/Retea_de_hoti_-rurali-_au_furat_numai_dintr-o_casa_bunuri_in_valoare_de_20-000_de_euro_0_664133820.html

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO