» » Un criminal s-a spinzurat dupa ce si-a omorit vecina

Un barbat din comuna Asau si-a omorit vecina cu singe rece, dupa care s-a spinzurat – cadavrul sau a fost gasit intimplator de politisti, dupa ce acestia s-au luat dupa urmele lasate de autor in zapada
Scene terifiante in curtea unei gospodarii din comuna bacauana Agas. O localnica a fost gasita decedata in curtea casei sale, pe cadavrul femeii fiind identificate urme de violenta. O persoana a sunat la unmarul unic de urgenta 112, iar la fata locului au fost directionate echipaje de politie coordonate de un procuror criminalist.
Politistii au stabilit ca victima este Elena M., 73 de ani, cadavrul acesteia fiind gasit in fata casei sale. Femeia avea gitul taiat si prezenta o decupare de scalp in partea stinga. Din cercetari reiese ca autorul este Constantin M., 70 de ani, din aceeasi localitate, vecin cu victima. Extinzind cercetarile si luindu-se dupa urmele lasate de criminal pe zapada, politistii au ajuns in curtea casei invecinate cu locuinta Elenei M.
Aici, criminalistii l-au gasit spinzurat pe proprietar, de ao grinda a casei. Informatiile culese si probele evidente arata ca barbatul spinzurat este cel care a omorit-o pe femeie. Localnicii vorbesc despre faptul ca autorul faptei avea probleme psihice, iar acesta a comis crima intr-un moment de ratacire. Cind a realizat ce a facut, barbatul si-a pus capat zilelor.
Anchetatorii incearca sa refaca scenariul oribilei fapte si sa inteleaga ce l-a determinat pe criminal sa o omoare pe femeie.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO