» » Viceprimarul de Onesti vrea sa schimbe fata administratiei locale


Viceprimarul de Onesti vrea sa schimbe fata administratiei localeMihai Sova, viceprimarul de Onesti, isi face agenda de lucru in functie de doleantele cetatenilor – printre prioritatile lui se numara rezolvarea problemelor de la asociatiile de proprietari, spatiile verzi, modernizarea aleilor spre scoli, biserici, intre blocuri, inaltarea gardului de protectie din jurul lacului din parcul orasului sau modernizarea Caii Marasesti
Mihai Sova, viceprimarul municipiului Onesti, vrea sa schimbe perceptia cetatenilor din orasul lui asupra modului in care se face administratie. De aceea, vicele a decis sa coboare din birou si sa ia la cald pulsul problemelor din oras. Astfel, in ultima perioada el a avut intilniri cu presedintii asociatiilor de proprietari. „Aceste intilniri au avut scopul cunoasterii mai bine si aprofundarii problemelor cu care se confrunta asociatiile de proprietari dar si de a-i informa pe presedintii acestora de responsabilitatile pe care le au in conformitate cu Legea 230/2007. Am constatat ca sint asociatii de proprietari ce mentin administratori neautorizati, care, in plus, tin evidenta la mai multe asociatii de proprietari. Acest lucru este anormal si trebuie sa se revina la cadrul legal. Vom face ca administratorii aflati in astfel de situatii sa fie inlocuiti. Un alt lucru ce a iesit la iveala cu prilejul acestor intilniri este ca sint asociatii ce nu repartizeaza cheltuielile pe cota parte indiviza de proprietate, in functie de suprafata utila a apartamentelor”, a declarat Mihai Şova, viceprimarul municipiului Onesti. Presedintii au fost receptivi la toate problemele discutate cu viceprimarul si se doreste ca aceste intîlniri sa fie cu caracter permanent.
Agenda viceprimarului se face in functie de doleanta onesteanului
Fost presedinte al Comisiei juridice a Consiliului Local Onesti in mandatul 2004 – 2008 si ales consilier local al PNL la ultimul scrutin al alegerilor din 2008, Mihai Sova este viceprimar al Onestiului de la sfirsitul lunii aprilie. „Sint decis sa aduc un suflu nou, liberal, in activitatea autoritatii locale a municipiului”, a precizat viceprimarul de Onesti. Una dintre prioritatile lui este o mai buna gospodarire a problemelor din oras. Viceprimarul a ales sa se implice in rezolvarea problemelor pronind de la doleantele cetatenilor municipiului. Printre problemele semnalate si rezolvate de viceprimar se numara amenajarea unor alei catre blocuri, scoli, gradinite si la biserici. O alta prioritate a lui este curatenia orasului si ingrijirea spaţiilor verzi, astfel incit acestea sa fie mentinute la standardele asteptate de onesteni. Pentru perioada imediat urmatoare vicele de Onesti are doua obiective: suprainaltarea gardului de protectie de la lacul din parcul municipal si demararea cit mai rapida a lucrarilor de reabilitare la Calea Marasesti.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO