» » Concert CARITABIL

Concert CARITABIL cu MARCIAN PETRESCU & TRENUL DE NOAPTE - Joi 28 octombrie 2010 - ora 19:00 - Salonul ALB - Hotel Trotus



Un CONCERT DE CARITATE in care atractia pricipala va fi formatia - MARCIAN PETRESCU & TRENUL DE NOAPTE - care cu acesta ocazie speciala ANIVERSEAZA 10 ANI DE LA INFIINTARE !!!

In cadrul acestui concert, in cele peste doua ore de show, o sa va oferim o selectie de piese celebre ale genului HARMONICA BLUES, asezonate cu prelucrari inedite din muzica braziliana, cubaneza, precum si o serie de compozitii proprii ce au aparut pe albumele pe care le-am lansat pana in prezent: DEPENDENT DE BLUES(2007) si POVESTILE BLUESULUI(2009), pe acesta din urma o sa aveti ocazia sa-l si achizitionati, daca nu ati reusit sa o faceti pana acum.

Concertul va avea loc JOI 28 Octombrie, de la ora
19:00, in Restaurantul "SALONUL ALB" din cadrul Hotelului TROTUS.

Pretul unei invitatii la acest concert este de 50 de lei de persoana, fondurile urmand sa fie utilizate pentru proiectele caritabile ale Clubului ROTARY.

Pentru orice fel de relatii suplimentare si rezervari, va rog sa-l contactati pe domnul LUIGI HARJANU, la numarul de telefon: 0744 555 160.

Sper din tot sufletul sa ne intalnim in numar cat mai mare cu ocazia acestui eveniment special in care vom imbina muzica de calitate cu omenia pusa in slujba celor care au atat de multa nevoie de noi.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO