» » » » Schimb de focuri la New Orleans, în timpul unei parade de „Ziua Mamei”. 19 oameni sunt răniţi

Un martor spune că a auzit şase sau şapte focuri de armă. Victimele, 10 bărbaţi, 7 femei şi doi copii, au răni superficiale. La defilare asistau 400 de persoane. Poliţia oferă o recompensă de 2 500 de dolari pentru orice informaţie care ar duce la identificarea agresorilor.

Cel puţin 19 oameni au fost răniţi la New Orleans, în Statele Unite, după ce persoane înarmate au deschis focul în timpul unei parade organizate de "Ziua Mamei". Poliţia oferă o recompensă de 2 500 de dolari pentru orice informaţie care ar duce la identificarea agresorilor.
Un martor spune că a auzit şase sau şapte focuri de armă. Victimele, 10 bărbaţi, 7 femei şi doi copii, au răni superficiale. La defilare asistau 400 de persoane.
Împreună cu poliţia locală, FBI anchetează acest caz. Primele date ale investigaţiilor arată că nu există niciun indiciu care să ducă spre ipoteza unui act de terorism. Anchetatorii spun că este vorba despre violenţă urbană. În ultima perioadă, actele de violenţă sunt din ce în ce mai frecvente în Statele Unite.
Acest schimb de focuri are loc la mai puţin de o lună de la atentatul produs la maratonul din Boston, unde o dublă explozie a provocat moartea a trei persoane şi rănirea a 250.
În decembrie, un bărbat înarmat a deschis focul într-o şcoală primară din Newtown, Connecticut. 20 de copii şi şase adulţi au murit atunci.




About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO