» » » Dosarul traficului cu alcool: Milionarul Liviu Jîtea


Omul de afaceri Liviu Jîtea, milionar din Top 300, împreună cu alţi 17 suspecţi au fost reţinuţi, sâmbătă, de procurorii DIICOT, pentru 24 de ore. Cei 18 sunt acuzaţi de evaziune fiscală prin contrabandă cu alcool, anchetatorii vorbind despre un prejudiciu de opt milioane de euro, adus bugetului de stat.
După ce a fost audiat toată noaptea la sediul DIICOT, în ancheta legată de contrabanda cu alcool, desfăşurată la Galaţi, milionarul român Liviu Jîtea a fost reţinut pentru 24 de ore. La Galaţi, au ajuns şi cele patru maşini de lux ale lui Jîtea, care au fost ridicate de procurori.
În total 75 de suspecţi au fost ridicați şi audiaţi în urma a 58 de percheziții care au avut loc vineri dimineața în judeţele Vrancea, Galaţi şi Brăila.
Gruparea a fost monitorizată mai bine de un an de zile de poliţiştii de la crimă organizată. Potrivit anchetatorilor, mare parte din alcoolul scos ilegal din firmele lui Jîtea, era îmbuteliat în cisterne de lapte. O cisternă transporta peste 2.000 de litri de alcool cu concentraţie de peste 90 de grade.


citeste integral pe ZIUAnews.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO