» » » Politia a inchis TOATE magazinele de etnobotanice din Bacau

Politia a inchis TOATE magazinele de etnobotanice din BacauToate magazinele de tip spice-shop din municipiul Bacau au fost inchise in aceasta dimineata in urma unei actiuni a politistilor.
Actiunea se bazeaza pe faptul ca in urma cu cateva zile a intrat in vigoare o noua lege referitoare la comertul cu substante psiho-active.
Conform acesteia, cei care comercializeaza substante care au efecte psihoactive, in afara celor cuprinse deja pe lista substantelor interzise, sunt pasibili de inchisoare.
Astfel, comercializarea fara autorizatie se sanctioneaza cu inchisoare de la doi la opt ani. In plus, daca o persoana care a fost spitalizata din cauza consumului acestui gen de substante primeste ingrijiri medicale peste 60 de zile , atunci comerciantul risca inchisoare intre sase si 12 ani.
Legea care reglementeaza acest aspect si masurile ce pot fi luate a aparut de doua zile. Legea 194/7 noiembrie 2011 a fost publicata in Monitorul Oficial pe 10 noiembrie si a intrat in vigoare din 13 noiembrie.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO