» » Doi copii au fost striviți de un stabilopod desprins din barajul de la Galbeni

Vlăduț Cochior a fost dus direct în sala de operațieO fetiță de 13 ani și un băiețel de 11 ani, au ajuns la spital în stare gravă după ce un stabilopod care se afla în mijlocul unui morman de prundiș a căzut peste ei.

UPDATE: (ORA 17.40) Pentru salvarea copiilor, militarii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost nevoiți să aducă o macara pentru a ridica tonele de piatră căzute peste minori.„Operațiunea de scoatere de sub pietre a fost una foarte dificilă pentru că în zonă era greu de ajuns și cantitatea de beton era foarte mare“, a declarat Cristina Botezatu, medic la Ambulanța Bacău.
UPDATE (ORA 17.30) Dacă inițial s-a cerut ajutorul unui elicopter pentru a-l transporta pe băiat într-un centru universitar, în cele din urmă medicii băcăuani au decis să-l opereze ei pe copil. Intervenția chirurgicală va dura peste trei ore.
ORA 14.35. În zonă erau patru copii care se jucau însă doar doi au fost prinși sub bucata de beton. Aceștia au fost scoși cu greu de către pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ajunși la fața locului.
Băiețelul este cel mai grav afectat, având piciorul drept amputat, iar fetița se pare că are fractură la brațul drept. În acest moment ei sunt consultați de medicii pediatri și neurochirurgi.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO