» » Surse MAE, despre moartea unui cântăreţ bulgar după ce a fost lovit de o maşină a ambasadei noastre: La volan era un membru al echipei diplomatice române



La momentul producerii accidentului din faţa Ambasadei României la Sofia, a cărui victimă a fost cântăreţul bulgar Rosen Todorov, la volanul autoturismului era un membru al echipei diplomatice române, au precizat joi surse de la Ministerul de Externe pentru gândul.

 Refuzând, însă, să dea un nume ori să clarifice dacă diplomatul român implicat în accident mai face sau nu parte din Ambasada României la Sofia, aceleaşi surse au întărit spunând că, la momentul producerii accidentului, în 20 octombrie, românul făcea parte din colectivul diplomatic al ambasadei.


Un autoturism aparţinând Ambasadei României la Sofia a fost implicat, săptămâna trecută, într-un accident de circulaţie care s-a produs în faţa misiunii diplomatice române. Victima a fost cântăreţul bulgar Rosen Todorov, în vârstă de 57 de ani, care, ulterior, a decedat. Potrivit informaţiilor obţinute de gândul, membrul corpului diplomatic român a chemat o ambulanţă, însă bulgarul a refuzat internarea (presa bulgară scrie că problema a fost că bărbatul nu avea asigurare medicală). La scurt timp după ce s-a întors acasă, artistul a murit.
  Şoferul autoturismului aparţinând misiunii diplomatice române a oferit explicaţii cu privire la accident autorităţilor bulgare competente, care au început o anchetă. Totuşi, autorităţile nu au stabilit încă legătura de cauzalitate între accidentul provocat de membrul corpului diplomatic român şi decesul lui Rosen Todorov. În acest moment, nu există o comunicare oficială între partea bulgară şi cea română.

"Ambasada României la Sofia urmăreşte cu atenţie cazul şi colaborează, potrivit normelor internaţionale în materie, cu autorităţile bulgare care derulează procedurile specifice de anchetă, pe parcursul cărora urmează a se stabili circumstanţele in care a avut loc decesul cetăţeanului bulgar", a declarat miercuri Ministerul de Externe într-un răspuns transmis Mediafax. Publicaţia Blitz susţine că maşina implicată în accident îi aparţine diplomatului Adrian Dobrin, dar nu precizează dacă acesta se afla sau nu la volan.


About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO