» » » Simona Halep a câştigat finala turneului de la Sofia şi a ajuns numărul 11 mondial


Tenismena română Simon Halep a învins-o duminică, în finala turneului de la Sofia, pe sportiva Samantha Stosur, din Australia. Este a treia victorie a lui Halep în faţa lui Stosur. Cele două s-au mai întâlnit în acest an în finala turneului de la Moscova, câştigată de Halep, dar şi în optimi la Cincinnati, unde s-a impus tot românca.
„A fost foarte greu, sunt foarte bucuroasă că am câştigat”, a spus Halep imediat după victorie, într-o intervenţie la Digi24, după care a mers să îşi ridice premiul.
"Sunt convinsă că poate să câştige un turneu de grand slam, poate chiar Australian Open", a declarat fosta tenismenă Ruxandra Dragomir. "Cred că se simte foarte bine cu ce a câştigat anul acesta şi toată lumea îi apreciază efortul. A câştigat, deşi era accidentată. Fericirea ei nu se poate descrie în cuvinte", a mai spus Dragomir la finalul meciului câştigat de Halep.
Turneul de la Sofia este al şaselea turneu câştigat de Simona Halep în acest an, care a plasat-o pe tenismena româncă pe locul 11 WTA (Women's Tennis Association).

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO