» » » Andreea Marin, pusă la zid de un psiholog


Andreea Marin este criticată că se foloseşte de problemele oamenilor pentru audienţă. Vedeta a stârnit un scandal după ce, într-o emisiune TV, i-a oferit unei femei consultaţie gratuită la psiholog. Toată ţara a aflat numele femeii respective şi faptul că suferă de depresie.
"Este mămică, dar trece printr-o depresie şi nu a găsit soluţie până acum. În plicul tău există o soluţie. Eşti programată deja la psiholog. Te rog foarte mult să mergi cu încredere. Promite-ne că o să te duci!", a spus Andreea Marin în emisiune.
Acesta este momentul în faţa căruia specialiştii au rămas cu gura căscată.
"Că a fost o surpriză sau chiar a avut consimţământul doamnei este o altă discuţie, dar abordarea unei persoane cu depresie într-o astfel de manieră directă, în public, la televiziune, în văzul a milioane de oameni consider că este complet eronată", spune psihologul Mihai Copăceanu.
Femeia ajutată de Andreea Marin în direct la TV este mamă a doi copii. Realizatoarea a pus-o să ridice mâna ca să o identifice, iar toată lumea a aflat că femeia suferă de depresie.
Andreea Marin nu e de acord însă cu cei care o critică.
"Îl asigur pe domnul psiholog că nu am făcut nici cea mai mică greşeală şi că ştim foarte bine să ne facem treaba....Tot ce pot să îi spun este că doamna îşi dorea foarte mult o rezolvare de acest fel", a răspuns Andreea Marin.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO