» » » » ONESTI: COPII DE NOTA 10!


Sunt doua eleve simple, modeste, dar care au dorit sa ajunga in top. Acum, munca lor le-a fost rasplatita pe deplin. Au 10 pe linie in toti anii de studiu si 10 la examenele nationale.

Adriana Cristina Basoc, Scoloala Gimnaziala nr. 1 Onesti 

BasocNu lasa Onestiul pentru Bucuresti
Eleva Adriana Cristina Basoc, absolventa a clasei a VIII-a a Scolii Gimnaziale nr. 1 Onesti, a reusit performanta de a obtine media 10 la Examenul de evaluare nationala, la fel ca in cei patru ani de gimnaziu. Acest succes, pe care si l-a dorit foarte mult, vine dupa ce s-a clasat pe locul V pe tara la Olimpiada Nationala de Fizica, fiind distinsa cu o mentiune si cu o medalie de aur oferita de Societatea Româna de Fizica. La obtinerea mediei 10 Adriana Cristina Basoc a fost felicitata cu caldura de prof. Dan Zaharia, directorul Scolii Gimnaziale nr. 1 Onesti, fiind apreciata si pentru perseverenta cu care a participat la numeroase concursuri scolare, la care a fost premiata. “Experienta pe care a acumulat-o la concursuri a ajutat-o foarte mult pe Adriana Cristina Basoc la obtinerea acestei note maxime. Suntem convinsi ca si alti elevi s-au pregatit foarte bine si puteau sa obtina note maxime, daca luau in seama toate detaliile subiectelor examenului”, ne-a declarat un cadru didactic de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Onesti. Desi dupa obtinerea acestei performante se poate inscrie la colegiul sau liceul la care doreste, Adriana Cristina Basoc nu s-a hotarât inca in mod precis. Dupa participarea cu succes la Olimpiada Nationala de Fizica, ea a primit o oferta deosebita de a studia la Liceul International de Informatica din Bucuresti, insa in sufletul sau ramâne legata foarte mult de municipiul Onesti, unde poate continua studiile la unul dintre cele doua colegii de prestigiu: Colegiul National “Grigore Moisil” si Colegiul National “Dimitrie Cantemir”.

Diana Georgiana Prisecaru, Scoala Gimnaziala “Sfântul Voievod Stefan cel Mare” Onesti
Desteapta si sârguincioasa 

prisecaru
Si Diana Georgiana Prisecaru, de la Scoala Gimnaziala “Sfântul Voievod Stefan cel Mare” din Onesti, a fost integralista cu 10 din clasa a V-a si pâna la examenele de la Evaluarea Nationala. Profesorul Ionel Abaza, director al scolii absolvite de Diana Georgiana Prisecaru (care a fost, bineinteles, una dintre sefele de promotie ai acestui an scolar), ne-a declarat: “Succesul confirma rezultatele bune la invatatura pe care ea le-a obtinut in timpul scolii, la fel ca si a celorlalti sefi de promotie. Este evident ca ne asteptam ca elevii care au avut medii generale aproape de 10 sa aiba si rezultate bune la examen. Diana Georgiana Prisecaru, ce a absolvit scoala noastra cu media 10, este o eleva extrem de constiincioasa, cu o inzestrare intelectuala mult peste medie. Ea provine dintr-o familie modesta si aproape sigur va opta pentru a urma cursurile Colegiului National <> din municipiu.” Mentionam ca la Scoala Gimnaziala “Sfântul Voievod Stefan cel Mare” alti 4 absolventi, care au fost declarati sefi de promotie (Daria Gabriela Lungu, Roxana Petrea, Andreea Andorca si Simona Ilie), au reusit ca sa obtina medii peste 9.50 la acest examen.

Ion Moraru




About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO