» » » ONSTI: SEX CU MINORE de 13 ani. Părinții LE OBLIGAU SĂ SE PROSTITUEZE


Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.-Serviciul Teritorial Bacău, au pus mâna pe un cetățean italian care beneficia de serviciile sexuale ale unor traficanți de minore. Anchetatorii au descoperit că străinul a făcut sex cu fetele exploatate, care au vârste cuprinse între 13 și 17 ani.
n urma percheziţiei efectuate  la domiciliul italianului, din municipiul Oneşti, judeţul Bacău, poliţiştii au ridicat sisteme de calcul, medii de stocare şi telefoane mobile pe care erau filmate scene de sex cu fetițe.

Beneficiind de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. şi al poliţiştilor din cadrul I.P.J. Bacău, anchetatorii au dat de urma italianului, client al victimelor exploatate sexual, după ce au extins cercetările într-un caz de trafic de minori. În acest caz, şase persoane sunt suspectate că au exploatat sexual mai multe minore cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani.


Procurorii D.I.I.C.O.T au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 62 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de act sexual cu un minor şi tentativă la act sexual cu un minor,  urmând a fi prezentat Tribunalului Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Și-au îndemnat copii să se prostitueze

Şase persoane sunt cercetate în acest caz zguduitor. Acestea sunt acuzate că, în perioada 2012-2013, au racolat şi exploatat sexual mai multe minore, cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani,  în scopul obţinerii de venituri ilegale. Din datele anchetatorilor reiese că membrii rețelei au exercitat asupra fetelor acţiuni de intimidare psihică sau alte acte de coonstrângere. Din cercetări au rezultat indicii că patru dintre suspecţi şi-au determinat copiii minori să comită infracţiuni de prostituţie şi proxenetism.
    
Opt minore, victime ale infracţiunilor de trafic de minori şi rele tratamente aplicate minorului, au fost preluate şi internate în centre de asistenţă socială şi protecţia copilului.

În baza probatoriului administrat în cauză, procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău au dispus reţinerea pentru 24 de ore a şase suspecţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 53 de ani, pentru trafic de minori şi rele tratamente aplicate minorului, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Au fost puse în executare mai multe mandate de aducere, 15 persoane fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- S. T. Bacău, în vederea cercetărilor.


Citiţi mai mult: CE FĂCEA UN ITALIAN ÎN ROMÂNIA? SEX CU MINORE de 13 ani. ȘOCANT! Părinții LE OBLIGAU SĂ SE PROSTITUEZE - Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/ce-facea-un-italian-in-romania-sex-cu-minore-de-13-ani-parintii-le-vindeau-pentru-bani-104182.html#ixzz2VsoDonk6 
EVZ.ro 

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO