» » » ATENTAT LA LONDRA - VIDEO


Presa britanică spune că bărbatul omorât era soldat, informaţie neconfirmată oficial, şi că a fost atacat de doi indivizi cu o macetă. Martorii spun că agresorii au strigat "Dumnezeu este mare" în limba arabă. Poliţia a intervenit şi a tras asupra lor.

Un bărbat a fost ucis şi doi suspecţi au fost împuşcaţi de poliţie, miercuri, la Londra. Cei doi răniţi se află sub paza autorităţilor, la spital.
Martori citaţi de presa britanică, preluată de agenţiile internaţionale, spun că bărbatul ucis era militar în cazarma Woolwich şi că atacatorii erau doi azilanţi.
Premierul britanic, David Cameron, a spus că există indicii clare că această crimă a fost un act "terorist islamist". Şeful Guvernului de la Londra a convocat grupul naţional pentru situaţii de urgenţă - COBRA - care se întruneşte doar atunci când este pusă în discuţie siguranţa naţională.
Televiziunea britanică ITV News  a difuzat imagini în exclusivitate, surprinse imediat după atac. Cu mâinile pline de sânge, unul dintre presupuşii agresori îşi explică gestul:
"Trebuie să luptăm cu ei aşa cum se luptă ei cu noi. Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte. Îmi cer iertare că sunt femei care au trebuit să vadă asta azi, dar în patria noastră femeile văd acelaşi lucru. Nu veţi fi niciodată în siguranţă. Daţi jos guvernul, nu-i pasă de voi".


 

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO