» » » » » UTON Onesti licitată la preţ redus


Societatea UTON Oneşti a fost scoasă din nou la licitaţie de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice. Preţul de pornire a fost de 10.600.000 de lei, fără TVA, însă nu a fost niciun ofertant. 

„Colegii mei lucrează acum la întocmirea actelor pentru reluarea procedurilor de licitaţie, urmând ca preţul să fie redus cu 25 de procente. Practic, preţul de pornire va fi la 75% din cel de evaluare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bacău, Adrian Anghel.
Din oferta generală, cel mai scump este terenul intravilan al curţii, în suprafaţă de peste 66.000 de metri pătraţi, evaluat la peste 2,8 milioane de lei. Pe locul doi e hala de containerizare şi hala de producţie C30, care valorează împreună peste 2.300.000 de lei. UTON nu poate fi, însă, cumpărat pe bucăţi, ci doar ca ansamblu.
Cristina Maria Cucu
UTON este fabricant de schimbătoare de căldură, recipiente sub presiune, skiduri (unităţi tehnologice în construcţie modulară), cazane industriale şi linii de conducte tehnologice. Firma a intrat pe pierderi din anul 2010, când a încheiat exerciţiul financiar cu un rezultat negativ de 6,7 milioane lei. Pierderile au crescut în 2011, la 8,2 milioane lei, în timp ce cifra de afaceri a scăzut cu 4%, la 41,2 milioane lei.


About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO