» » Vilele din Bacău ale şmecherilor din Energie FOTOGALERIE

Vila lui Ion Turbatu este pe strada Prelungirea BraduluiSurse din rândul anchetatorilor au declarat pentru „Adevărul" că directorii Electrica Moldova au fost răsplătiţi cu lucrări de reabilitare sau de construire a unor imobile, pentru a cumpăra la suprapreţ transformatoare vechi, vândute de societăţile deţinute de deputatul ieşean Relu Fenechiu.
Traian Mazilu, fost director al SC Electrica Moldova SA şi foştii şefi ai Societăţii de Întreţinere şi Servicii Energetice Electrica (SISEE) Moldova, Ion Turbatu, Ion Andronache, Petru Marghidan, Ion Ciutea, sunt urmăriţi penal pentru că ar fi acceptat ca societăţile lui Relu Fenechiu să vândă componente vechi, la suprapreţ şi nefolositoare pentru sistemul energetic naţional. Statul a fost astfel păgubit cu aproape 1,5 milioane de euro. 
Vile de lux în Bacău

Dintre aceştia, Traian Mazilu şi Ion Turbatu s-au ales vile impunătoare în cartiere din zona centrală a municipiului Bacău, construite de firma lui Fenechiu.  Locuinţa lui Turbatu se află pe strada Prelungirea Bradului şi nu este la strada principală, ci pitită în spatele unui alt imobil.
În schimb, cea a lui Mazilu se află pe strada Mihai Eminescu, între Restaurantul Militar din Bacău şi gară.
„Ca plată pentru activitatea infracţională de favorizare a firmelor din grupul Fene au fost remise cu titlu de mită servicii de construire/reabilitare imobil pentru Turbatu Ion în valoare de 201.594 RON, pentru Ciutea Ion prin intermediul fiului Ciutea Claudiu 82.749 euro fără TVA+teren în valoare de 40.000 RON, iar pentru învinuitul Traian Mazilu în valoare de 188.014 RON", susţin procurorii DNA.

VEZI AICI VILELE LUI TURBATU ŞI MAZILU FĂCUTE CADOU ÎN BACĂU

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO